Първа помощ - FirstAidbg

За педагогически специалисти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове
Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове
Модел: За преподаватели
Код: Курс
Цена: 72.00лв. с ддс

Обучителната програма по първа помощ за педагогически специалисти е специално разработена за педагогически и други специалисти. Тя е одобрена със Заповед № РД 09-216 / 02.02.2018 на Министъра на образованието и науката и е включена в Информационния регистър на програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти.

Програмата обхваща най-необходимите практически умения за оказване на първа помощ при инцидент с дете или колега. Преподаваните умения се базират на най-съвременните насоки на европейските и световни организации за обучение по първата помощ.

Теоретичната част е поднесена в достъпен и атрактивен вид, като част от нея е изнесена в дистанционна форма на обучение. Така може всеки участник да придобие необходимата подготовка в удобно за него време.

Практическите упражнения и симулации се изпълняват от всеки участник с помощта на модерна учебна екипировка и в присъствие на квалифициран инструктор. Програмата се базира на реални казуси и рискови ситуации за учебните заведения, което я прави много приложима и полезна.

Цената е за 1 човек в група над 10 души.

Програмата първа помощ за педагогически специалисти обхваща 16 часа, които могат да бъдат разпределени в различни варианти на присъствена и дистанционна форма на обучение, съобразно потребностите на участниците.

Обучението носи 1 кредит. На всички участници, присъствали по време на цялата продължителност на обучението и изпълнили заданията, ще се издава сертификат. Към сертификата се включва и подробно приложение, което да бъде включено в учителското портфолио. Всички детайли, свързани с организирането на обучението, броя на участниците и мястото на провеждане ще бъдат съобразени с изискванията и потребностите на клиентите.


Свързани продукти

инструкция за първа помощ на деца

Инструкция

Модел: за бебета и деца
Цена: 10.80лв. с ддс
Разгледай
Практическо ръководство - Кратък практически наръчник за родители и работещи с деца

Ръководство

Модел: за родители
Цена: 25.00лв. с ддс
Разгледай
Аптечка за търговски обект модел Профи

Аптечка

Модел: Профи
Цена: 90.00лв. с ддс
Разгледай

Предстоящи курсове по първа помощ
Курсове за индивидуални клиенти
Курсове за корпоративни клиенти
Записване за курс

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги