Първа помощ - FirstAidbg

Първа помощ на открито

Практически курс по първа помощ на открито летен модул
Практически курс по първа помощ на открито летен модул
Модел: Практически летен
Код: Курс
Цена: 69.00лв. с ддс

ПРАКТИЧЕСКИ КУРС ПО ПЪРВА ПОМОЩ НА ОТКРИТО – летен модул /5 учебни часа/

Курсът ще ви научи как да приложите на практика техники за оказване на първа помощ при животозастрашаващи индиценти, както и типични наранявания и състояния по време на приключенията ви сред природата. Този модул обхваща първа помощ при инциденти на откирто през летния период. Обучението се извършва в малка група с индивидуално внимание от двама квалифицирани инструктори. Всеки участник упражнява всички действия за първа помощ с най-модерна учебна екипировка, окомплектована с индивидуални консумативи и дезинфекцирана по всички хигиенни норми.

Този курс по първа помощ е подходящ за обучение на всички, които прекарват време извън града – на пикник, къмпинг, спорт и активности сред природата, в планината, на море и др. Той е естествено продължение на Онлайн базов курс по първа помощ, но може да бъде преминат и независимо. Съдържа само практически упражнения под формата на симулации и казуси и минимално количество теория.

Цената е за 1 човек в група до 10 души с 2 инструктора.

Запиши се


Съдържание на Практически курс по първа помощ на открито – летен модул

  • Първа помощ при животозастрашаващи инциденти на открито. Задавяне на бебе и дете – удари по гърба и притискания в областта на корема/ гърдите (Техника на Хаймлих). Безсъзнание – освобождаване на дихателни пътища и поставяне в странично стабилно положение. Сърдечен арест – кардио-пулмонална ресусцитация (КПР). Силно кръвотечение – компресивна превръзка и противошокова поза с повдигнати крака.
  • Първа помощ при рани – почистване и превръзки на рани при охлузвания, пришки, ухапване от змия, ужилване, забита рибарска кукичка, слънчеви изгаряния и др.
  • Първа помощ при наранявания на кости и стави – обездвижване с подръчни средства и шини.

Запиши се


Свързани продукти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн базов
Цена: 45.00лв. с ддс
Разгледай
джобен наръчник по първа помощ карти с халка

Джобен наръчник

Модел: по първа помощ
Цена: 24.00лв. с ддс
Разгледай
Аутдор Експедишън аптечка за първа помощ за туризъм

Аптечка

Модел: Експедишън
Цена: 102.00лв. с ддс
Разгледай

Предстоящи курсове по първа помощ
Курсове за индивидуални клиенти
Курсове за корпоративни клиенти
Записване за курс

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги