Първа помощ - FirstAidbg

3D АВД знак за стена

3D знак АЕД
3D знак АЕД
Модел:
Код: модел AED
Цена: 30.00лв. с ддс

3D знак за стена за АВД, указващ мястото на поставения автоматичен външен дефибрилатор.

Добрата видимост на местоположението на автоматичния външен дефибрилатор е ключов фактор за успешна програма за ранна дефибрилация. Това е така, независимо дали става дума за АВД на работно или обществено място. В случай на инцидент със сърдечен арест, оказващите първа помощ имат изключително кратко време за реакция, затова лесното и бързо откриване на най-близкия АВД е от решаващо значение.

Често на мястото в точния момент може да се окаже посетител, а не постоянно пребиваващ очевидец на инцидента. За бързата и адекватна намеса, важно условие е доброто обозначаване и визуализация на местоположението на АВД. Знакът трябва да е поставен над самия АВД, така че да бъде лесно забелязан още с влизането в обекта, не само от постоянно пребиваващ, но и от посетител за първи път.

Ако 3D знак за стена за АВД не може да бъде поставен точно над местоположението на дефибрилатора, удачно е да бъде разположен така, че АВД да е на видимо разстояние. Когато оказващият първа помощ открие и се доближи до знака, би следвало от това място да може без усилие да забележи следващ знак или самия АВД.

Внедряване на програма за ранна дефибрилация на работно или обществено място

Powerheart G5 на работни или обществени места

Сравнете с другите АВД на ZOLL

Поръчай


допълнителна информация

  • Изработен от здрава пластмаса
  • С 4 отвора за монтиране към стената. Крепежни елементи не са включени в комплекта с оглед на спецификата на стената, към която ще се монтира.
  • Размери на знака: 23 см х 23 см
  • Проекция на табелата на стената: минимално 12 см

Свързани продукти

Дефибрилатор Powerheart G5 на ZOLL е най-добрият АВД на пазара

АВД

Модел: Powerheart G5
Цена: 4746.00лв. с ддс
Разгледай
Шкаф за стена AIVIA 100

Шкаф

Модел: AIVIA 100
Цена: 420.00лв. с ддс
Разгледай
инструкция за първа помощ

Инструкция

Модел: за работно място
Цена: 10.80лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги