Първа помощ - FirstAidbg

Шкаф за АВД AIVIA 100

Шкаф за стена AIVIA 100
Шкаф за стена AIVIA 100
Модел: AIVIA 100
Код: Шкаф
Цена: 420.00лв. с ддс

Шкаф за стена AIVIA 100 за АВД (автоматичен външен дефибрилатор) за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS на Pyrescom SAS.

С дневно и нощно осветление на отделението за АВД. Отварянето на капака автоматично задейства примигващи червени светлини и по избор звукова аларма 95 dB.

Шкаф за стена AIVIA 100 дава възможност за широкомащабно внедряване на АВД на много различни места на закрито, като банки, молове, училища, болници, университети, гимназии, предприятия, центрове за възрастни хора, дрогерии, аптеки … което прави този модел на AIVIA много популярен и привлекателен.

Добрата видимост и правилното местоположението на автоматичния външен дефибрилатор е ключов фактор за успешна програма за ранна дефибрилация. Поставянето на правилно обозначения шкаф на правилното място гарантира бърза и адекватна реакция за спасяване на живот при инцидент със сърдечен арест.

Внедряване на програма за ранна дефибрилация на работно и обществено място

Поръчай


Допълнителна информация

  • Здрав и лек модерен дизайн, съставен от зелен корпус от ABS и прозрачен поликарбонатен капак с анти-UV покритие. Тези материали са добре известни в много индустрии със своята здравина и удароустойчивост.
  • Оборудван с визуална и звукова аларма със сензор за осветеност при слаба светлина, който задейства бял мигащ светодиод за локализиране на шкафа при слабо осветление.
  • Шкафът е предназначен за обществен достъп и е подходящ за съхранение на всяка марка АВД.
  • Предният етикет ясно показва веригата за оцеляване в случай на внезапен сърдечен арест и инструкции как да използвате AIVIA 100.
  • Символът AED е поставен на предния капак и от двете страни на шкафа, а международният знак за АВД (бяло сърце с електрическа искра на зелен фон) също идентифицира шкафа като аварийна животоспасяваща екипировка.
  • Работна температура: мин. 0° С, макс. 40 ° С
  • Клас на защита: IP44, IK8
  • Относителна влажност: 95%
  • Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm, Тегло 3.3 kg
  • Изискват се 4 бр. батерии тип D, включени в окомплектовката

Свързани продукти

Дефибрилатор Powerheart G5 на ZOLL е най-добрият АВД на пазара

АВД

Модел: Powerheart G5
Цена: 4746.00лв. с ддс
Разгледай
3D знак АЕД

3D знак за стена

Модел: AED
Цена: 30лв. с ддс
Разгледай

Курс по първа помощ

Модел: На работно място
Цена: лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги