Първа помощ - FirstAidbg

3D знак за стена

3D знак за аптечка
3D знак за аптечка
Модел:
Код: модел Аптечка
Цена: 36.00лв. с ддс

3D знак за стена за аптечка, указващ мястото на поставена аптечка за първа помощ.

Добрата видимост на местоположението на аптечкита е ключов фактор при оказването на първа помощ. В случай на животозастрашаващ инцидент, оказващите първа помощ имат изключително кратко време за реакция, затова лесното и бързо откриване на най-близката аптечка за първа помощ от решаващо значение.

Често на мястото в точния момент може да се окаже посетител, а не постоянно пребиваващ очевидец на инцидента. За бързата и адекватна намеса, важно условие е доброто обозначаване и визуализация на местоположението на аптечките. Знакът трябва да е поставен над самата аптечка, така че да бъде лесно забелязан още с влизането в обекта, не само от постоянно пребиваващ, но и от посетител за първи път.

Ако 3D знак за стена за аптечка не може да бъде поставен точно над местоположението на аптечката за първа помощ, удачно е да бъде разположен така, че аптечката да е на видимо разстояние. Когато оказващият първа помощ открие и се доближи до знака, би следвало от това място да може без усилие да забележи следващ знак или самата аптечка.

Комплексно управление по ЗБУТ

Аптечки за първа помощ на работното място

Курсове по първа помощ на работното място

Поръчай


Допълнителна информация

  • Изработен от здрава пластмаса
  • С 4 отвора за монтиране към стената. Крепежни елементи не са включени в комплекта с оглед на спецификата на стената, към която ще се монтира.
  • Размери на знака: 23 см х 23 см
  • Проекция на табелата на стената: минимално 12 см

Свързани продукти

Дефибрилатор Powerheart G5 на ZOLL е най-добрият АВД на пазара

АВД

Модел: Powerheart G5
Цена: 4746.00лв. с ддс
Разгледай
джобен наръчник по първа помощ карти с халка

Джобен наръчник

Модел: по първа помощ
Цена: 24.00лв. с ддс
Разгледай
инструкция за първа помощ

Инструкция

Модел: за работно място
Цена: 10.80лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги