Първа помощ - FirstAidbg

Глава симулатор на дихателни пътища

Глава симулатор на дихателни пътища. Производител Laerdal
Глава симулатор на дихателни пътища. Производител Laerdal
Модел: Laerdal
Код: M013
Цена: 252.00лв. с ддс

Глава симулатор на дихателни пътища е учебен макет за демонстрация на освобождаване на дихателните пътища чрез отвеждане на главата назад и повдигане на брадичката нагоре.

Производител е британската компания Laerdal, един от лидерите на пазара с учебна екипировка за първа помощ. Компанията използва знания, основани на научни доказателства, за да разработва и непрекъснато да усъвършенства продуктите и услугите си. Laerdal вярват, че могат да окажат най-голямо въздействие върху спасяването на човешки животи чрез усилията си да подобрят образователната ефективност и прилагането й на местно ниво.

Решенията за симулации и обучение на Laerdal осигуряват възможност на обучаваните за осъзнати практически упражнения, развиване на умения за вземане на решения и подобряване на комуникацията и работата в екип. Техните продукти и услуги са предназначени са изключително ефективни и ще отговарят на обучителните ви цели.

Поръчай


Допълнителна информация

Глава симулатор на дихателни пътища е прост двуизмерен модел с възможност за движение във врата и подвижна долна челюст. При отвеждане на главата назад и повдигане на долната челюст сигулаторът визуализира, как корена на езика се повдига нагоре. При това дихателната тръба се освобождава и въздухът преминава безпрепятствено. Отличен помощник за обучение по кардио-пулмонална ресусцитация (КПР). Макетът е изработен от ПВЦ материал, с червен цвят, реалистични размери и стойка.


Свързани продукти

Манекен Professional дете със светлинен индикатор

Манекен

Модел: Prestan child
Цена: 336.00лв. с ддс
Разгледай
Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн педиатричен
Цена: 36.00лв. с ддс
Разгледай
Практическо ръководство - Кратък практически наръчник за родители и работещи с деца

Ръководство

Модел: за родители
Цена: 25.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги