Първа помощ - FirstAidbg

Жилетка симулатор на задавяне

ЖИЛЕТКА СИМУЛАТОР НА ЗАДАВЯНЕ
ЖИЛЕТКА СИМУЛАТОР НА ЗАДАВЯНЕ
Модел: Act Fast
Код: M015
Цена: 463.20лв. с ддс

Жилетка симулатор на задавяне, която може да се облече върху човек или да се постави върху манекен за първа помощ.

Дава възможност да се упражняват техниките за оказване на първа помощ при задавяне – удари по гърба и притискане на корема (техника на Хаймлих). Притежава еластичен контейнер за въздух, при коректното притискане на който се симулира въздействието върху въздуха в белите дробове. При правилно поставяне на ръцете над нивото на пъпа и рязко и силно притискане в посока на диафрагмата, въздухът от контейнера избутва предметът навън от дихателната тръба.

В допълнение към техниката на Хаймлих, жилетката симулатор има мека възглавничка на гърба. Тя позволява да се упражняват и удари по гърба в съответствие с насоките на Европейския съвет по ресусцитация.

Предметите симулиращи запушване на дихателните пътища са два типа, от два различни материала, които изискват по-слабо или по-силно притискане. Това дава възможност за упражняване в ниво начинаещи или ниво напреднали. Предметите също могат да се режат с ножица и да се подготвят по-малки такива за още по-голяма трудност при изпълнение на притисканията на корема.

Симулаторът е производство на американската компания Act Fast LLC.

Поръчай


Допълнителна информация

Жилетка симулатор на задавяне съдържа 1 бр. жилетка, 10 бр. чужди тела за начинаещи (изискват по-леко притискане) и 10 бр. чужди тела за напреднали (изискват по-силно притискане).

Предлага се и детски размер жилетка симулатор с жълт цвят на цена 376.80 лв. с ДДС.


Свързани продукти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн педиатричен
Цена: 36.00лв. с ддс
Разгледай
Манекен Prestan бебе за КПР и АВД

Манекен

Модел: Prestan baby
Цена: 362.00лв. с ддс
Разгледай
Практическо ръководство - Кратък практически наръчник за родители и работещи с деца

Ръководство

Модел: за родители
Цена: 25.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги