Първа помощ - FirstAidbg

Комплект манекени Prestan с подвижна долна челюст

Модел: Prestan Jaw Thrust 4 бр.
Код: M024
Цена: 1797.00лв. с ддс

Манекенът Престън Профешънъл Jaw Thrust дава възможност на инструктора да обучава освобождаване на дихателните пътища, както чрез отваждане на главата назад и повдигане на брадичката, така и чрез хватката за избутване на долната челюст (jaw thrust).

Комплектът включва 4 бр. манекен, 50 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, инструкция за манекена, инструкция за главата с подвижна долна челюст и чанта за транспортиране.
Предлага се с 3 години гаранция.

Манекените Престън Профешънъл са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на истински извънгръдни притискания.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

Комплектът манекени се предлага и във вариант без светлинен индикатор на цена: 1543.00 лв. с ДДС

Всеки манекен Престън Профешънъл се предлага в два различни цвята – телесен и тъмен.

Поръчай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги