Първа помощ - FirstAidbg

Манекен за първа помощ Prestan бебе

Манекен Prestan бебе за КПР и АВД
Манекен Prestan бебе за КПР и АВД
Модел: Prestan бебе
Код: M002
Цена: 362.00лв. с ддс

Манекен за първа помощ Prestan Professional бебе е с реалистичен вид и тегло. Близки до действителните форма на тялото, тегло и усещане за допир на кожата помагат на обучаваните да се подготвят за реална ситуация. Главата на манекена симулира движенията на истинска бебешка глава. Това помага да се усвои правилно техниката за освобождаване на дихателните пътища. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

Манекените Prestan Professional бебе за КПР и АВД са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Светлинният индикатор е разположен върху “пелената” на манекена и е лесно забележим. Задейства се с бутон. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 извънгръдни притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на качествен сърдечен масаж.

“Кожата” на гърдите на манекена се сваля за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

Поръчай


Допълнителна информация

Манекен за първа помощ Prestan бебе включва 1 бр. манекен, 10 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска за бебе, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА и чанта за транспортиране с функция за подложка за коленете.


Свързани продукти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн педиатричен
Цена: 36.00лв. с ддс
Разгледай
Практическо ръководство - Кратък практически наръчник за родители и работещи с деца

Ръководство

Модел: за родители
Цена: 25.00лв. с ддс
Разгледай
Семейна аптечка за първа помощ

Аптечка

Модел: Семейна
Цена: 84.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги