Първа помощ - FirstAidbg

Комплект Манекени Prestan бебе

Манекен Prestan бебе - 4 броя
Манекен Prestan бебе - 4 броя
Модел: Prestan бебе 4 бр.
Код: M022
Цена: 1383.00лв. с ддс

Комплект Манекени Prestan бебе включва 4 бр. Prestan Professional бебе и е подходящ за обучение на група с повече участници.

Манекен за първа помощ Prestan Professional бебе е с реалистичен вид и тегло. Близки до действителните форма на тялото, тегло и усещане за допир на кожата помагат на обучаваните да се подготвят за реална ситуация. Главата на манекена симулира движенията на истинска бебешка глава. Това помага да се усвои правилно техниката за освобождаване на дихателните пътища. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

Манекените Prestan Professional бебе за КПР и АВД са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Светлинният индикатор е разположен върху “пелената” на манекена и е лесно забележим. Задейства се с бутон. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 извънгръдни притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на качествен сърдечен масаж.

“Кожата” на гърдите на манекена се сваля за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

Поръчай


Допълнителна информация

Комплект Манекени Prestan бебе включва 4 бр. Prestan Professional бебе, 50 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска за бебе, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА и обща чанта за транспортиране.

  • размер на един манекен: 25 х 15 х 56 см
  • тегло на един манекен: 2.7 кг
  • 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба
  • Телесен цвят на кожата. Възможност за тъмен цвят
  • Предлага се и във вариант без светлинен индикатор на цена: 1208.00 лв. с ДДС
  • Предлага се и като отделен манекен

Свързани продукти


Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн педиатричен
Цена: 36.00лв. с ддс
Разгледай
Практическо ръководство - Кратък практически наръчник за родители и работещи с деца

Ръководство

Модел: за родители
Цена: 25.00лв. с ддс
Разгледай
Аптечка за търговски обект за стена модел Шкаф

Аптечка

Модел: Шкаф
Цена: 72.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги