Първа помощ - FirstAidbg

Комплект манекени Prestan с подвижна долна челюст

Комплект манекени Prestan с подвижна долна челюст
Комплект манекени Prestan с подвижна долна челюст
Модел: Prestan Jaw Thrust 4 бр.
Код: M024
Цена: 1797.00лв. с ддс

Комплект манекени Prestan с подвижна долна челюст включва 4 бр. Prestan Professional Jaw Thrust и е подходящ за обучение на група с повече участници.

Манекен за първа помощ с подвижна долна челюст Prestan Jaw Thrust дава възможност на инструктора да обучава освобождаване на дихателните пътища, както чрез отваждане на главата назад и повдигане на брадичката, така и чрез хватката за избутване на долната челюст (jaw thrust). Манекенът е идентичен с Prestan Professional и притежава всички негови характеристики с допълнителна подвижна долна челюст. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

Манекените Prestan Professional са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Светлинният индикатор е разположен под “кожата” на лявото рамо на манекена и е лесно забележим. Задейства се при първото правилно притискане на гърдите и се изключва няколко секунди след спиране на притисканията. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 извънгръдни притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на качествен сърдечен масаж.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка. Тя изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

Поръчай


Допълнителна информация

Комплект манекени Prestan с подвижна долна челюст включва 4 бр. Prestan Professional Jaw Thrust, 50 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА, ИНСТРУКЦИЯ ЗА ГЛАВАТА с подвижна долна челюст и обща чанта за транспортиране.

  • размер на един манекен: 18 х 36 х 59 см
  • тегло на един манекен: 3.5 кг
  • 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба
  • Телесен цвят на кожата. Възможност за тъмен цвят
  • Предлага се и като отделен манекен

Свързани продукти

Тренажор Powerheart G5 на ZOLL

Тренажор на АВД

Модел: PowerHeart G5
Цена: 1032.00лв. с ддс
Разгледай
консумативи за манекени и тренажори модел Prestan

Консумативи

Модел: за манекен Prestan
Цена: от 16.20лв. с ддс
Разгледай
Аптечка за търговски обект модел Профи

Аптечка

Модел: Профи
Цена: 84.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги