Първа помощ - FirstAidbg

Резервни части за манекен за първа помощ Prestan

Резервни части за манекен за първа помощ Prestan
Резервни части за манекен за първа помощ Prestan
Модел: Консумативи за Prestan
Код: M006
Цена: лв. с ддс

Резервни части за манекен за първа помощ Prestan Professional се предлагат за всички манекени от серията – възрастен, дете и бебе.

Манекените Prestan Professional се предлагат с 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба.

Манекените са с висока издръжливост на повреда и износване и при необходимост можете да замените компонент и да удължите експлоатационният им живот още много.

За извънгаранционни проблеми се свържете се с нас със запитване. Ще ви консултираме, дали повредата може да бъде отстранена и каква резервна част ви е нужна.

Поръчай

Допълнителна информация

PRESTAN Products, LLC е основана през 2004 г. в САЩ и е един от безспорните лидери на пазара за производство на манекени за обучение по първа помощ. Компанията се ангажира да изгради доверие в инструкторите и техните ученици, като предлага пълна гама от манекени за обучение по КПР и АВД. Те са интуитивни, трайни, рентабилни и осигуряват незабавна обратна връзка за качеството на сърдечния масаж.

Като ексклузивен представител на PRESTAN Products за България, ние предлагаме пълна гама от учебна екипировка и аксесоари; включително резервни части за манекен за първа помощ Prestan – белодробни торбички; предпазни маски за лице, джобни предпазни маски и еднократни адаптори за тях; дрехи от манекени; подложки за колене и др.


Свързани продукти

Манекен за първа помощ Prestan Adult с нов светлинен индикатор

Манекен

Модел: Prestan Adult
Цена: 399.00лв. с ддс
Разгледай

Курс по първа помощ

Модел: На работно място
Цена: лв. с ддс
Разгледай
Мобилна аптечка за първа помощ

Аптечка

Модел: Мобилна
Цена: 72.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги