Първа помощ - FirstAidbg

Тренажор на АВД Prestan

Модел: Тренажор на АВД Prestan
Код: M008
Цена: 476.00лв. с ддс

Висококачествен и стабилен тренажор на автоматичен външен дефибрилатор.

Комплектът включва 1 бр. тренажор АВД с модул на английски и испански език с 4 С батерии, 1 чифт учебни електроди за възрастен с кутия, инструкция и чанта за транспортиране. Предлага се с 1 година гаранция.

Гласови команди и звукови команди за поддържане на темпото при извънгръдни притискания.

Лесен за подмяна модул, съдържащ съвременните насоки за кардио-пулмонарна ресусцитация на английски и испански език. При промяна на насоките се подменя само модула, не целия тренажор.

Висококачествени лепящи подложки за учебните електроди с живот минимум 25-30 залепяния. Подменят се само подложките, без кабелите. Уникален сензор, който разпознава, когато подложките са правилно залепени върху манекена.

Възможност за смяна на езика, височината на гласовите команди, както и сценария за обучение (дистанционното управление не е задължително).

Лесно може да се превключва от автоматичен в полуавтоматичен външен дефибрилатор, за да симулира съответния сценарий за обучение.

Комплект от 4 бр. тренажор АВД с модул на английски и испански език с 16 С батерии, 4 чифта учебни електроди за възрастен с кутия, инструкция и чанта за транспортиране – цена: 1778.40 лв с ДДС

Комплект от 1 бр. тренажор АВД с модул на английски и испански език с 4 С батерии, 1 чифт учебни електроди за възрастен с кутия, 1 чифт учебни електроди детски с кутия, дистанционно управление, инструкция и чанта за транспортиране – цена: 535.20 лв с ДДС

Поръчай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги