Първа помощ - FirstAidbg

Тренажор на АВД Prestan

Тренажор на АВД Prestan Висококачествен и стабилен тренажор
Тренажор на АВД Prestan Висококачествен и стабилен тренажор
Модел: Тренажор на АВД Prestan
Код: M008
Цена: 476.00лв. с ддс

Тренажор на АВД Prestan е висококачествен и издръжлив тренажор на автоматичен външен дефибрилатор. Той не имитира никой от наличните на пазара автоматични външни дефибрилатори, като по този начин дава възможност на обучаваните да са подготвени във всякаква ситуация. Съвместим е с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

Тренажор на АВД Prestan има възможност за смяна на езика, височината на гласовите команди, както и сценария за обучение (дистанционното управление не е задължително). Лесно може да се превключва от автоматичен в полуавтоматичен режим на работа на дефибрилатора, за да симулира съответния сценарий за обучение. Превключване в педиатричен режим с бутон. Снабден е с гласови и звукови команди за поддържане на темпото при извънгръдни притискания. Лесен за подмяна модул, съдържащ съвременните насоки за кардио-пулмонарна ресусцитация на английски и испански език. При промяна на насоките се подменя само модула, не целия тренажор.

Тренажорът разполага с висококачествени лепящи учебни подложки за дефибрилация с експлоатационен живот минимум 25-30 залепвания. След изхабяване се подменят само подложките, без кабелите. Подложките са снабдени с уникален сензор, който разпознава, когато са правилно залепени върху манекена, както при реален АВД.

Поръчай


Допълнителна информация

Тренажор на АВД Prestan включва 1 бр. тренажор с модул на английски и испански език с 4 С батерии, 1 чифт универсални учебни електроди за възрастен/ дете в кутия, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА и чанта за транспортиране.

  • Размер: 7 х 19 х 25 см
  • Тегло: 1.5 кг
  • 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба
  • Дистанционното управление е допълнителна възможност и не е включено в комплекта
  • За обучение на групи с повече участници се предлага и комплект от 4 бр. тренажор АВД на цена: 1778.40 лв. с ДДС

Свързани продукти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн базов
Цена: 40.00лв. с ддс
Разгледай
Манекен Prestan Professional Jaw Thrust с подвижна челюст

Манекен

Модел: Prestan Jaw Thrust
Цена: 461.00лв. с ддс
Разгледай
Дефибрилатор Powerheart G5 на ZOLL е най-добрият АВД на пазара

АВД

Модел: Powerheart G5
Цена: 4746.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги