Първа помощ - FirstAidbg

Дрехи за манекени Prestan

Дрехи за манекени Prestan - оригинални с предно закопчаване
Дрехи за манекени Prestan - оригинални с предно закопчаване
Модел: Дрехи с цип
Код: M017
Цена: от 81.60лв. с ддс

Дрехи за манекени Prestan Professional се предлагат в три размера, за всички манекени от серията – възрастен, дете и бебе. Дрехите са сини, специално разработени за манекените Prestan, с възможност за лесно закопчаване и разкопчаване с цип от предната страна.

Дрехите дават възможност за по-реалистично пресъздаване на обстановката при сърдечен арест и помагат на обучаваните да добият правилна преценка за времето, което им е необходимо за реакция.

PRESTAN Products, LLC е основана през 2004 г. в САЩ и е един от безспорните лидери на пазара за производство на манекени за обучение по първа помощ. Компанията се ангажира да изгради доверие в инструкторите и техните ученици, като предлага пълна гама от манекени за обучение по КПР и АВД. Те са интуитивни, трайни, рентабилни и осигуряват незабавна обратна връзка за качеството на сърдечния масаж.

Поръчай


Допълнителна информация

Дрехи за манекени Prestan ProfessionalЦена с ДДС
модел бебе81.60 лв.
модел дете102.00 лв.
модел възрастен102.00 лв.

Като ексклузивен представител на PRESTAN Products за България, ние предлагаме пълна гама от учебна екипировка и аксесоари; включително резервни части за манекен за първа помощ Prestan – белодробни торбички; предпазни маски за лице, джобни предпазни маски и еднократни адаптори за тях; дрехи от манекени; подложки за колене и др.


Свързани продукти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн базов
Цена: 40.00лв. с ддс
Разгледай
Манекен за първа помощ Prestan Adult с нов светлинен индикатор

Манекен

Модел: Prestan Adult
Цена: 399.00лв. с ддс
Разгледай
Дефибрилатор Powerheart G5 на ZOLL е най-добрият АВД на пазара

АВД

Модел: Powerheart G5
Цена: 4746.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги