Първа помощ - FirstAidbg

Инструкция по първа помощ на деца

инструкция за първа помощ на деца
инструкция за първа помощ на деца
Модел: за бебета и деца
Код: И002
Цена: 10.80лв. с ддс

Инструкция по първа помощ на деца за действие при инциденти с бебета и малки деца. Подходяща за поставяне на видно място, в допълнение към аптечката за първа помощ в училища, детски градини, учебни и спортни центрове, работещи с деца.

Инструкцията по първа помощ на малки деца съдържа действия стъпка по стъпка при инцидент. Включва мерките за безопасност, обаждане на тел. 112, разпознаване и първа помощ при голяма кръвозагуба и шок, безсъзнание, сърдечен арест и допълнителни грижи за пострадалите деца до пристигане на линейка.

Авторът на Инструкцията е инструктор по първа помощ и инструктор към Европейския съвет по ресусцитация с дългогодишен опит. Инструкция по първа помощ на малки деца следва най-съвременните насоки за първа помощ на Европейския съвет по ресусцитация и други авторитетни източници. Целта й е да предостави актуални и полезни знания за поведение при инцидент в систематизиран вид и по атрактивен начин. Идеален вариант за допълнение към аптечка за малки деца и ученици за бързо припомняне на най-важните действия при инцидент.

Поръчай


Допълнителна информация

Инструкцията по първа помощ съдържа:

  • Мерки за безопасност и поведение при инциденти с малки деца
  • Съвременна първа помощ, базирана на наука
  • Разпознаване и действия при животозастрашаващи инциденти
  • Стъпки за действие, подредени по приоритет
  • Формат А3 (размер: 29.7 х 42 см)
  • Цветен печат и UV ламининат

Свързани продукти

Семейна аптечка за първа помощ

Аптечка

Модел: Семейна
Цена: 96.00лв. с ддс
Разгледай

Курс по първа помощ

Модел: На работно място
Цена: лв. с ддс
Разгледай

Аптечка

Модел: Деца
Цена: 53.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги