Първа помощ - FirstAidbg

Дезинфектант течност за ръце

Дезинфектант течност за ръце 500мл
Дезинфектант течност за ръце 500мл
Модел: течност 500мл
Код: K020
Цена: 10.08лв. с ддс

Дезинфекцираща ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТИ РЪЦЕ 500мл със 70% спирт е козметичен продукт, разработен в съответствие с Регламент (ЕО) №1223/2009 на Европейския парламент относно козметичните продукти.
Съдържанието на продукта се основава на неагресивен състав и комбинация от активни съставки в удобна за употреба опаковка.

Дезинфекцираща ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТИ РЪЦЕ е предназначен за почистване и поддържане на кожата на ръцете, подложени на неблагоприятни външни, битови и професионални фактори и замърсвявания.

Начин на употреба: Изпомпайте 3-4 пъти в дланта си от течността, след което разтъркайте, докато тя се абсорбира. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.

Съхранение: В оригинална опаковка при температура 0 – 30 оС.

Внимание: Силно запалим. Пазете от огън или пламък. Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите, но ако попадне там, промийте с вода. Преустановете употребата, ако се появи дразнене на кожата. Пазете далеч от деца.

INCI: ALCOHOL DENAT, AQUA, CARBOMER, ACRYLIC ACID

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

сертификат за качество

Поръчай

Допълнителна информация

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата  аптечка за първа помощ в дома, на работното място или свободното време.


Свързани продукти

Аптечка за първа помощ офис

Аптечка

Модел: Офис
Цена: 39.00лв. с ддс
Разгледай
Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн базов
Цена: 40.00лв. с ддс
Разгледай
джобен наръчник по първа помощ карти с халка

Джобен наръчник

Модел: по първа помощ
Цена: 24.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги