Първа помощ - FirstAidbg

Кърпички за рани

Кърпички за почистване на рани
Кърпички за почистване на рани
Модел: Кърпички за рани
Код: K037
Цена: 24.00лв. с ддс

Кърпички за почистване на рани – 100 бр в кутия.

Стерилни и без алкохол. Предназначени за всеки комплект за първа помощ.
Направени са от изключително здрава материя. Безопасни за всеки тип кожа.

Кърпички за почистване на рани са индивидуално опаковани кърпички за еднократна употреба, Импрегнирани с безопасна, стерилна солена вода (NaCl 0,9%). Лесни за употреба и много нежно почистват кожата.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

Поръчай


Допълнителна информация

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата  аптечка за първа помощ в дома, на работното място или свободното време.


Свързани продукти

Триъгълна кърпа тъкана

Триъгълна кърпа

Модел: тъкана
Цена: 4.20лв. с ддс
Разгледай
Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн базов
Цена: 40.00лв. с ддс
Разгледай
Аутдор аптечка модел Трек за първа помощ

Аптечка

Модел: Трек
Цена: 39.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги