Първа помощ - FirstAidbg

Руло шина за обездвижване

Руло шината за обездвижване
Руло шината за обездвижване
Модел: Руло
Код: K010
Цена: 22.80лв. с ддс

Руло шината за обездвижване Euro splint с размер 91х11 см е един от най-универсалните продукти за оказване на първа помощ във вашата аптечка или раница. Шината е с компактни размери и навита на руло е по-малка от кенче кола кола.

Но когато я разгънете, е достатъчни за обездвижване дори на счупен крак.

Когато сгъвате и разгъвате шината, тя е мека и лесно се поддава на оформяне. Когато я свиете около наранения крайник, обаче, и тя придобие 3Д форма, става твърда и осигурява отлична опора за обездвижване.

Пластичната Руло шината за обездвижване позволява прецизно оформяне и с нея може да направите дори яка за обездвижване на врат.

Освен да се оформя чрез огъване, шината лесно може да бъде изрязана с обикновена ножица и така да оформите парче за обездвижване дори на един пръст.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

Поръчай


Допълнителна информация

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата  аптечка за първа помощ в дома, на работното място или свободното време.


Свързани продукти

Мобилна аптечка за първа помощ

Аптечка

Модел: Мобилна
Цена: 72.00лв. с ддс
Разгледай
Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн педиатричен
Цена: 36.00лв. с ддс
Разгледай
Практическо ръководство - Кратък практически наръчник за родители и работещи с деца

Ръководство

Модел: за родители
Цена: 25.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги