Първа помощ - FirstAidbg

Триъгълна кърпа тъкана

Триъгълна кърпа тъкана
Триъгълна кърпа тъкана
Модел: Триъгълна кърпа тъкана
Код: K012
Цена: 4.20лв. с ддс

Триъгълна кърпа тъкана представлява правоъгълен триъгълник с размер 96 х 96 х 136 см от естествена тъкана материя. Това е универсален превързочен материал, който може да се използва за превръзки на рани и обездвижвания на наранени кости и стави.
Триъгълна кърпа тъкана е нестерилна и може да се използва многократно.

Публикуваните снимки имат илюстративна цел и е възможно външният вид на продукта да се отличава.

Поръчай

Допълнителна информация

Първата помощ е набор от действия, които всеки да може да предприеме, по всяко време и на всяко място. Това предполага, че голяма част от материалите, които се употребяват за първа помощ са импровизирани и пригодени от наличното в момента. И разбира се, част от обучението по първа помощ включва действия с подръчни материали.

Но ако човек разполага със специално разработени, доказали своята ефективност средства, той ще може по-добре да си свърши работата. Така ще даде по-добър шанс на пострадалия за оцеляване и бързо и пълно възстановяване.

Затова именно, съвременните средства за първа помощ са интуитивни за употреба и печелят време. Доверявайки се на реномирани европейски производители, ние предлагаме всички базови продукти. Заедно с това и съвременни и модерни средства за първа помощ на достъпна цена и с гаранция за качество.

Качеството и функционалността на продуктите за първа помощ определят ефективността на действията по спасяване. Всеки един качествен продукт е незаменим помощник във вашата  аптечка за първа помощ в дома, на работното място или свободното време.


Свързани продукти

Аптечка Аутдор Гайд за първа помощ за туристическа раница

Аптечка

Модел: Гайд
Цена: 32.00лв. с ддс
Разгледай
Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: Онлайн базов
Цена: 40.00лв. с ддс
Разгледай
джобен наръчник по първа помощ карти с халка

Джобен наръчник

Модел: по първа помощ
Цена: 24.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги