Първа помощ - FirstAidbg

Комплект манекени Prestan възрастен

Комплект манекени Prestan възрастен 4 бр. манекени
Комплект манекени Prestan възрастен 4 бр. манекени
Модел: Prestan възрастен 4 бр.
Код: M21
Цена: 1543.00лв. с ддс

Комплект манекени Prestan възрастен включва 4 бр. Prestan Professional възрастен и е подходящ за обучение на групи с повече участници.

Манекен за първа помощ Prestan Professional е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.

Манекените Prestan Professional са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Светлинният индикатор е разположен под “кожата” на лявото рамо на манекена и е лесно забележим. Задейства се при първото правилно притискане на гърдите и се изключва няколко секунди след спиране на притисканията. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 извънгръдни притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притискат гърдите на правилното място и до правилната дълбочина. Това им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на качествен сърдечен масаж.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

ПоръчайДопълнителна информация

Комплект манекени Prestan възрастен включва 4 бр. манекени Prestan Professional възрастен, 50 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА и обща чанта за транспортиране.

  • размер на един манекен: 18 х 36 х 59 см
  • тегло на един манекен: 3.5 кг
  • 3 години ограничена гаранция за дефекти в изработката и материалите при нормална употреба
  • Телесен цвят на кожата. Възможност за тъмен цвят
  • Предлага се и във вариант без светлинен индикатор на цена: 1288.00 лв. с ДДС
  • Предлага се и като отделен манекен

Свързани продукти

Първа помощ FirstAidbg - курсове, аптечки, манекени, пунктове

Курс по първа помощ

Модел: На работно място
Цена: лв. с ддс
Разгледай
Тренажор на АВД Prestan Висококачествен и стабилен тренажор

Тренажор на АВД

Модел: Prestan
Цена: 476.00лв. с ддс
Разгледай
Аптечка за търговски обект за стена модел Шкаф

Аптечка

Модел: Шкаф
Цена: 72.00лв. с ддс
Разгледай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място,  първа помощ на бебета и деца, КПР и АВД, аптечки, дефибрилатори, продукти и услуги