Първа помощ - FirstAidbg

Комплект манекени Prestan възрастен

Модел: Prestan възрастен 4 бр.
Код: M21
Цена: 1543.00лв. с ддс

Манекенът Престън Профешънъл е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен.

Комплектът включва 4 бр. манекени Prestan Възрастен, 50 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, инструкция и чанта за транспортиране.
Предлага се с 3 години гаранция.

Манекените Престън Профешънъл са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на истински извънгръдни притискания.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

Комплектът манекени се предлага и във вариант без светлинен индикатор на цена: 1288.00 лв. с ДДС

Всички манекени Престън Профешънъл се предлагат в два различни цвята – телесен и тъмен.

Поръчай

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги