Първа помощ - FirstAidbg

Оборудване на аптечки за първа помощ

Аптечка за офис

Аптечка за офисFirstAidbg.com разработва и оборудва специализирани аптечки за първа помощ и първа помощ на работното място по индивидуално изискване на клиента и съобразно българските и европейските стандарти.
Ние предлагаме аптечки за първа помощ от различни типове:

  • Индивидуални аптечки за използване в градски условия и отдалечени от цивилизацията места, както и при специфични дейности и рискови ситуации;
  • Мобилни аптечни чанти за оказване на първа помощ на различен брой пострадали и при различен тип инциденти;
  • Аптечни шкафове за офис помещения и производствени площи, предназначени за използване от голям брой хора и при специфични типове инциденти и др.

Нашият екип може да ви консултира за конкретния вид на аптечките за първа помощ, които са ви необходими, в зависимост от мястото, броя хора и характерните инциденти, типични за сферата на дейност, която извършвате. Ние можем да ви предложим схема за оборудване на работните помещения и автомобили с шкафове и чанти за оказване на първа помощ, в зависимост от типа дейност на отделите във вашето предприятие, фирма, институция, и съответния брой работници. Можем също да изработим специално за вас инструкция за оказване на първа помощ при типични инциденти, съобразена с типа дейност на вашето предприятие, фирма, институция.
FirstAidbg.com може да ви предложи още готови варианти на аптечка за първа помощ, специализирана екипировка и продукти за първа помощ и противопожарно оборудване.

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги