Първа помощ - FirstAidbg

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Първа помощ на бебета и деца – Варна

юни 2 @ 9:30 AM - 1:30 PM

Практическия курс по първа помощ при животозастрашаващи инциденти с бебета и деца е предназначен за бъдещи родители, семейства с деца, баби и дядовци, братя и сестри над 12 год. възраст, детегледачки, треньори на деца и др. за придобиване на базови знания и практически умения за оказване на първа помощ, базирани на насоките от 2015 г. на Европейските и световни институции за първа помощ.

Курсът се води от екип квалифицирани инструктори с международно признание, със съвременни средства и методи на преподаване и с най-модерна учебна екипировка.

Място на провеждане: зала на Хотел “Аква”, 12-А ул. “Девня“, гр. Варна.

Съдържание на курса:
5 учебни часа – половин ден.
– Първа помощ – смисъл, цели и принципи, материали и алгоритъм на поведение при оказване на първа помощ на бебета и деца.
– Първа помощ при задавяне на бебе и дете.
– Първа помощ при спиране на дишането на бебе и дете.
– Първа помощ при безсъзнание на бебе и дете.
– Първа помощ при силно кръвотечение и шок при бебе и дете.
– Първа помощ при характерни наранявания при бебета и деца – кръвотечение от носа, рани и изгаряния, нараняване на глава.
– Първа помощ при спешни състояния при бебета и деца – температурни гърчове, алергична реакция, круп.

Цена 45.00 лв на човек. Втори човек от семейството заплаща с 10% отстъпка от цената. Възможност за плащане по банков път срещу фактура или в брой на място в деня на курса.

Изисква се предварително записване с изпращане на 3 имена и телефон за връзка на training@firstaidbg.com, след което ще получите допълнителни инструкции.

Местата в групата са ограничени.

Детайли

Дата:
юни 2
Час:
9:30 AM - 1:30 PM
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/2281299055282809

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги