Първа помощ - FirstAidbg

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Разширен практически курс по първа помощ

март 16 @ 9:30 AM - 5:00 PM

Разширен практически курс по първа помощ, който съдържа по-всеобхватни знания и умения за оказване на първа помощ, базирани на насоките от 2015 г. на Европейските и световни институции за първа помощ. Подходящ е за всеки, преминал Основен курс по първа помощ, за надграждане на знанията и уменията му и при по-високо ниво на риск при работа или хоби.

Провежда се от квалифицирани инструктори с международно признание, с модерна учебна екипировка и интерактивни методи, с множество практически симулации.

Съдържание на курса: 16 учебни часа – 2 дни
 Приоритети при оказване на първа помощ.
 Оглед и преглед на пострадал, оценка на състоянието.
 Първа помощ при сърдечен арест и първа помощ с автоматичен външен дефибрилатор.
 Първа помощ при спешни състояния – инфаркт, инсулт, диабетна криза, астматичен пристъп, епилептичен гърч, алергична реакция, припадък, хипервентилация и паника.
 Първа помощ при увреждания, причинени от фактори на околната среда – измръзване, хипотермия, дехидратация, топлинно изтощение и топлинен удар, слънчев удар.
 Първа помощ при отравяния.
 Първа помощ при силни и катастрофално силни кръвотечения.
 Първа помощ при специфични наранявания – отворена рана в гръден кош, отворена рана в корем, отворена рана на глава, ампутант, рана с чуждо тяло.
 Първа помощ при термични, химически и електрически изгаряния.
 Първа помощ при счупвания и наранявания на ставите. Първа помощ при вътрешни кръвотечения. Първа помощ при наранявания на глава, таз, гръбначен стълб.
 Първа помощ при кръш синдром.
 Преместване на пострадал. Триаж.
 Индивидуални практически симулации с разпознаване на състояния и оказване на първа помощ.
 Практически симулации на инциденти за работа в екип.

Цена 100 лв на човек. Отстъпка от 10% за участници в предишни наши курсове! Възможност за плащане по банков път срещу фактура или в брой на място в деня на курса.

Изисква се предварително записване с изпращане на 3 имена, телефон за връзка и дата на курса на training@firstaidbg.com, след което ще получите допълнителни инструкции.

Местата в групата са ограничени.

Детайли

Дата:
март 16
Час:
9:30 AM - 5:00 PM
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/548720818962353

Място

Училище по първа помощ
ул. Княгиня Клементина 34
Sofia, BG
+ Google Map

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги