Първа помощ - FirstAidbg

За нас

firstaidbg.com първа помощ

firstaidbg.com първа помощКОИ СМЕ НИЕ

FirstAidbg.com е създаден през 2006 г., като първият интернет сайт на българския пазар, специализиран в предлагането на различни услуги и продукти за първа помощ.

За да удовлетворим нуждите на нашите клиенти, ние предлагаме обучение по програми на няколко типови курса по първа помощ. Но ние имаме индивидуално отношение към всеки от клиентите си и сме изключително гъвкави по отношение на продължителността, съдържанието и обема на курсовете, разпределението във времето, мястото на провеждане на курса и големината на групите. Единствено, не провеждаме „проформа” обучения, които не отговарят на минималните изисквания за съдържание, начин на провеждане, съотношение на броя на инструкторите към броя на курсистите и др. Във всяко друго отношение, ние моделираме вашия курс според вашите условия и възможности, така че той да е най-подходящия и ефективен за вас.

FirstAidbg.com разработва и оборудва аптечки за оказване на първа помощ и първа помощ на работното място по изискване на клиента и съобразно българските и европейските стандарти. При нас можете да намерите и специализирана екипировка и продукти за първа помощ. Нашата компания осигурява пунктове и екипи за оказване на първа помощ по време на музикални събития на открито и закрито, празненства, спортни прояви, представяния и др. Ние можем да ви консултираме по различни въпроси, в сферата на първата помощ.

 

ФИРМЕНА ПОЛИТИКА

Ние поддържаме репутация на „бутикова” компания с високо професионален, лоялен и индивидуален подход към клиентите си.

Държим на качеството на продуктите, които предлагаме и работим за това, нашите клиенти да не се поколебаят да се върнат отново при нас.

Отнасяме се изключително сериозно към работата, която вършим и решаващия ефект върху обществото, който има подготовката за оказване на първа помощ. Знаем, че всеки от нас, в определен момент, може да изпита нужда от адекватната помощ на роднина, колега, съсед, приятел или случаен минувач. Ние никога не забравяме, че това може да се окаже човек, преминал курс по първа помощ в нашата компания или член на наш екип за първа помощ.

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

ОЩЕ ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ

ПЪРВА ПОМОЩ - курсове по първа помощ, първа помощ на работното място и първа помощ на бебета и деца, аптечки, продукти и услуги