За нас

FirstAidbg, от 2006 г., първата и единствена търговска марка в България с пълен спектър обучения, услуги и продукти за първа помощ.

Училище по първа помощ на FirstAidbg

е създадено през 2016 г. и предлага разнообразни курсове по първа помощ за индивидуални и корпоративни клиенти. Всички обучения се провеждат по утвърдена методика на авторитетни международни организации. Нашите инструктори са високо квалифицирани и мотивирани и с дългогодишен международен опит.

Никога не правим компромис с качеството на обучението. Във всяко друго отношение, ние моделираме курса според нуждите и възможностите на конкретния клиент за да бъде най-подходящия и ефективен курс по първа помщо точно за вас.

FirstAidbg.com предлага аптечки за първа помощ на работното място, за хоби и дома, оборудвани съобразно българските и европейските стандарти. При нас можете да намерите специализирана екипировка и разнообразни продукти за първа помощ. Ние сме официален дистрибутор на автоматичните външни дефибрилатори на Zoll Medical Corporation. Предлагаме и богат избор от учебна екипировка – манекени и тренажори за обучение по първа помощ и сме изключителен представител на Prestan Products LLC.

Нашата компания осигурява специфични услуги, свързани с обезпечаване на първа помощ. Предлагаме компетентно и ефективно комплексно управление на процесите по здравословни и безопасни условия на труд за компании. Въвеждаме и управляваме програми за ранна дефибрилация на работното място, като част от политиките по ЗБУТ. Осигуряваме пунктове и екипи за първа помощ по време на музикални събития на открито и закрито, празненства, спортни прояви, представяния и др.

Фирмена политика

Екипът на FirstAidbg.com поддържаме репутация на „бутикова” компания с високо професионален, лоялен и индивидуален подход към клиентите си.

Държим на качеството на услугите и продуктите, които предлагаме и работим за това, нашите клиенти да не се поколебаят да се върнат отново при нас. Подхождаме персонално към клиента и предлагаме индивидуални решения, съобразени с нуждите и възможностите му.

Отнасяме се изключително сериозно към работата, която вършим и решаващия ефект върху обществото. Знаем, че всеки от нас, в определен момент, може да изпита нужда от адекватната помощ на роднина, колега, съсед, приятел или случаен минувач. Ние никога не забравяме, че това може да се окаже човек, преминал курс по първа помощ в нашата компания или член на наш екип, разполагащ с екипировка, която предлагаме и на клиентите си.

Наши клиенти