Уикенд онлайн курс по първа помощ на бебета и деца

Всички основни знания за първа помощ при индиценти с бебета и малки деца в два модула по 2.5 уч. часа с инструктори на живо.

В този курс ще усвоите всички основни знания за първа помощ при индиценти с бебета и малки деца с инструктори на живо, в два модула с общо 5 учебни часа

Съдържание на курса:

☑️ Смисъл, цели и принципи на първата помощ. Първа помощ в условията на Ковид-19. Правилно използване на предпазни средства.
☑️ Материали и екипировка – съвременни средства за оказване на първа помощ
☑️ Спасителна верига и приоритети при оказване на първа помощ.
☑️ Нормални жизнени функции и оценка на състоянието на бебе/дете.
☑️ Първа помощ при шок.
☑️ Първа помощ при задавяне на бебе и дете.
☑️ Първа помощ при безсъзнание на бебе и дете.
☑️ Първа помощ при спиране на нормалното дишане при бебета и деца.
☑️ Първа помощ при спешни състояния при бебе и дете – висока температура и температурен гърч, епилептичен гърч, захласване, круп, астматичен пристъп, дехидратация, претопляне, преохлаждане, отравяне.
☑️ Първа помощ при силно кръвотечение и шок при бебе и дете.
☑️ Първа помощ при рани. Предпазване от инфекции.
☑️ Първа помощ при изгаряния.
☑️ Първа помощ при специфични наранявания при бебе и дете – кръвотечение от носа, нараняване на кости и стави, нараняване на главата.
☑️ Първа помощ при ухапване, ужилване и алергична реакция.

Предимства на курса:

📌 Първият интерактивен практически онлайн курс по първа помощ на бебета и деца
📌 Подходящ за родители и семейства, учители, възпитатели, детегледачки, треньори и аниматори
📌 Включва действия стъпка по стъпка за безопасно поведение, превенция и справяне с инциденти, съгласно най-съвременните европейски и световни насоки
📌 Взаимодействие НА ЖИВО с 2 високо квалифицирани инструктори, с текуща проверка на знанията и възможност за отговор на всеки индивидуален въпрос
📌 Атрактивен и забавен, провеждан на достъпен език в уюта на дома, заедно с цялото семейство. Необходим е само смартфон или компютър и достъп до интернет.
📌 В цената се включва сертификат за преминато обучение, учебни материали от курса, бонус кодове за отстъпка за нашия магазин за първа помощ, доживотен достъп до регулярен бюлетин с актуални и полезни съвети за първа помощ и още…
❗ За този курс можете да се възползвате от пакетно предложение на преференциална цена

 

Цена: 50 лв.

💰 Таксата може да бъде заплатена чрез банков превод, Изипей, Револют или PayPal, за което изпращаме допълнителна информация след записване.